sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Il Gabbiano, Kauppakeskus Sello: Pollo alla carbonara

Monet Sellon ravintoloista ovat sunnuntaina suljettuina, joten eksymme italialaiseen Il Gabbianoon. On hiljaista.

Tilaan Pollo alla carbonaran, eli paistettua spagettia, kanaa ja pekonia kermakastikkeessa. Nuori nainen vaikuttaa valmistautumattomalta, kun kysyn juomasuositusta.

– Mmm... viiniäkö mietit?
– Jotain alkoholitonta, mieluummin.
– Ei meillä oo ku limuja.

Niistä hän suosittelee pepsiä. Tarjoilija ei vaikuta siltä, että hänellä olisi suositukselleen mitään perusteita, joten en viitsi niitä kysyä.

Unohdan ottaa annoksestani kuvan, koska huomioni kiinnittyy seuralaiseni annokseen, joka on eri kuin se, jonka hän luuli tilanneensa. Tarjoilijaa ei näy muutamaan vuoteen. Kun hän vihdoin pitkän vilkuttelun jälkeen tulee ja kysyy, maistuiko ruoka, olen jo ehtinyt unohtaa. Korjaamme vahingon tilaamalla jälkiruokaa. Saamme kumpikin eri annoksen kuin luulemme tilanneemme.

Otan kuitenkin kuvan kukista.


1 kommentti:

  1. Olen nuori (21v.) nainen ja kävin ystäväni kanssa tuolla syömässä. Istuimme pöytään, tarjoilijaa ei näkynyt joten ystäväni meinasi juuri ottaa toisesta pöydästä ruokalistan kun tarjoilija (mies) tuli paikalle ja sanoi että tämä ei ole mikään hesburger, täällä tarjoilija tuo listat. Tilasin sitten pizzan ilman herkkusieniä johon tarjoilija tokaisi "ne ovat TUOREITA herkkusieniä eli hyviä" sanoin sitten vaan että ei kiitos en tykkää.. Tosi inhottava olo tuli emmekä mene sinne enää uudestaan.

    VastaaPoista